Hakkımızda bilgi vermek gerekirse tecrübelerimizden ilham alarak kaliteli ve ekonomik hizmet vermeyi hedeflediğimiz bu sektörde uzun yıllar hizmet vermeyi planlıyoruz.Firmamız, müşterilerinin beklentilerini anlayıp, onların istekleri doğrultusunda en iyi yönlendirmeyi yaparak kaliteli hizmet vermeyi benimsemiştir. Düzgün ve kendini gösteren yapıları yaptığımız gibi müşterilerimizin isteklerine uygun üretimler de yaparak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı görev ediniyoruz. Firmamız olarak büyük ve metre karesi çok olan işlerinde istenilen logo ve desenleri yapmaktayız. Ayrıca yazı logo istenilen ölçülerde ve boylarda desenli bahçe duvarı yapılmaktadır. Ayrıca işçilik özen ve tecrübe isteyen bir ustalıktır her firmadan garantili işçilik bekleyin bizden bekleyin çünkü firmamız olarak yaptığımız işlerde garanti vermekteyiz. Ayrıca demir bağlama işlerinde sıradan bir düz işçi yapmamaktadır. Kendi firmamız bünyesinde çalışan maaşlı demirci ustalarımız mevcuttur.

İSTİNAT DUVARI DEMİR BAĞLAMA HAKKIMIZDA

Beton bahçe duvarı uygulanacağı zemine uygulama açısından önem arz eder. Toprak zemine beton dökülmeden önce zemin sıkılaştırılmış olmalıdır. Beton dökülecek zemin hazırlandıktan sonra, diğer önemli bir husus kalıp kontrolüdür. Hasarlı, hatalı ve kirli kalıplar istenilen sonucu vermeyecektir. Bu sebepten dolayı beton dökümü işlemlerinin gerçekleşmesi için kalıpların titizlikle hazırlanıp temizlenmesi gerekmektedir.

Hakkımızda
Hakkımızda

Değişen desenli bahçe duvarı yüksekliğine orantılı olarak zeminde temel kazılır. Daha sağlam ve güvenli olması için temel demir donatı ile desteklenir. Temel için kullanılacak kalıplar monte edilerek beton dökülür ve kuruması beklenir. Kuruduktan sonra kalıplar sökülür ve duvarın uzunluğu orantılı olarak kolonlar eşit şekilde hesaplanır kalıplar monte edilir ve beton dökülür. Bu işlemlerden önce mevcut desenli çelik kalıp sistemi kullanılmaktadır.

MOTİF DESENİ HAKKIMIZDA

MOTİF DESENİ Tabi ki sırf bir beton duvar görmektense güzel dekor edilmiş, süslenmiş güzel ve estetik bir duvar görmek hem insanları mutlu eder, hem de mekana farklı bir hava katar. Bunun içinde beton duvarlar desenli çelik kalıplarla, taş deseni, tuğla deseni, düz perde duvarı, işin miktarına göre özel desenle hizmet vermekteyiz bu sistemle daha şık bir hale getirile bilinir duvar. Stresten kurtulup, dinlenmek için kendinize açık havada sizi rahatlatacak kendinize özel güzel, güvenli ve şık mekanlar için bahçe duvarları vazgeçilmez.